Scheidingswanden

Bij pe-systeemwanden bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar scheidingswanden voor uw kantoorruimte, winkel of woning. Scheidingswanden hebben wij in allerlei soorten en maten, waardoor wij voor ieder doel de juiste scheidingswand kunnen leveren. Met de scheidingswanden van pe-systeemwanden is het mogelijk om op een betaalbare wijze een scheiding te maken in een bepaalde ruimte. De flexibiliteit die de scheidingswanden van pe-systeemwanden met zich meebrengen is handig in vele situaties. Doordat de wanden vaak licht in gewicht zijn en een eenvoudige montage kennen, is het makkelijk om de scheidingswanden te verplaatsen, waardoor u de ruimte compleet anders kunt indelen.

Isolerend effect

pe-systeemwanden fabriceert en monteert scheidingswanden die een sterk isolerend effect bewerkstelligen. Dit isolerende effect zorgt ervoor dat de wanden een stevige geluidsreductie kennen, waardoor er een rustgevende sfeer wordt gecreëerd. Die rustgevende sfeer is veel gewenst in kantoorruimten. Doordat werknemers minder overlast hebben van telefonerende en overleggende collega’s, worden de werkprestaties in veel gevallen verbeterd.

Ontwikkeling volledig op maat

De scheidingswanden kunnen door pe-systeemwanden volledig op maat gemaakt worden. In veel gevallen wordt er gebruik gemaakt van standaard afmetingen, maar het is ook mogelijk om scheidingswanden te leveren met andere afmetingen. Dit zorgt ervoor dat de wanden voor vele doeleinden gebruikt kunnen worden en er voor iedere ruimte een passende scheiding gemaakt kan worden.

Veel flexibiliteit

De materialen die door ons gebruikt worden zijn uiterst duurzaam en gaan vele jaren mee. Dit hoogwaardige materiaal zorgt er bovendien voor dat u deze na enige tijd weer kunt hergebruiken op een andere manier. Zodra u bijvoorbeeld een andere indeling van uw winkel of kantoorruimte wenst, is het in de meeste gevallen mogelijk om middels een kleine aanpassing een compleet andere indeling te creëren. Die flexibiliteit is een groot voordeel, omdat u op die manier niet na een paar jaar een ander interieur hoeft aan te schaffen.

Duurzame klantenrelatie

pe-systeemwanden streeft naar een langdurige relatie met zijn klanten. Door een zorgvuldige after sales toe te passen, wordt de relatie met de klant in stand gehouden en zal de organisatie ook in de toekomst, zaken blijven doen met pe-systeemwanden. Op het moment dat er een andere indeling wenselijk is, komt pe-systeemwanden met plezier langs om de gewenste opzet te verzorgen. De vakkundige monteurs zijn in staat om de scheidingswanden snel en effectief te demonteren en op de juiste plaats weer te bevestigen. Door deze snelheid kunnen wij tegen scherpe tarieven het volledig traject voor u verzorgen.

Scheidingswanden in vele vormen

Het komt regelmatig voor dat mensen speciale wensen hebben met betrekking tot de scheidingswanden. Zo kan er door handig gebruik te maken van accessoires, de ruimte ontworpen worden zoals u dat wilt en die past bij uw organisatie. Met bijvoorbeeld het aanbrengen van speciale kasten of het monteren van deuren, is het op iedere plek mogelijk om de indeling te krijgen die u wilt. Daarnaast worden ook glaswanden regelmatig gebruikt als scheidingswand. Het grote voordeel vans glaswanden is dat u weet wie er aanwezig is, zonder dat u de afgescheiden ruimte hoeft te betreden. Bovendien zorgen glaswanden ervoor dat uw kantoor of winkel een moderne uitstraling krijgt en nog vele jaren mee kan. pe-systeemwanden levert glaswanden met enkel glas en met dubbelglas. Op die manier kunnen klanten zelf bepalen welke kwaliteit het wil en kiezen voor de wanden die voldoen aan de wensen en eisen.

Ontwikkeling in eigen beheer

Alle tussenwanden worden door pe-systeemwanden in eigen beheer ontwikkeld. In een modern ingerichte werkplaats hebben de gediplomeerde monteurs de beschikking over de meest geavanceerde materialen. Dit biedt vele mogelijkheden en zorgt ervoor dat in principe alle soorten tussenwanden kunnen worden geproduceerd. Een ander groot voordeel van het ontwikkelen in eigen huis, is dat het veel flexibiliteit biedt. Zo is het onder bepaalde omstandigheden mogelijk om direct wijzigingen door te voeren of iets extra’s toe te voegen. Dit bespaart veel tijd, doordat de wandsystemen niet eerst naar de leverancier gestuurd hoeft te worden.

Streven naar duurzaamheid

Doordat pe-systeemwanden het eens is met te toenemende vraag van overheden en bedrijven naar duurzame (bouw)materialen, hebben wij duurzaamheid als een van de speurpunten in het beleid opgenomen. Wij willen de wereld namelijk in een zo goed mogelijke staat aan de volgende generaties kunnen overdragen. Om die gedachte te kunnen naleven is het zaak om bepaalde zaken fundamenteel te veranderen. pe-systeemwanden voert structureel duurzame oplossingen door. Zo maken wij voor onze tussenwanden gebruik van duurzame materialen. Een andere voorbeeld van duurzaam ondernemen, is het feit dat wij investeren in de opleiding en veiligheid van onze medewerkers. Daarnaast werken wij ook samen met leveranciers die werken met FSC gecertificeerde grondstoffen.

Breed scala aan projecten

In het verleden heeft pe-systeemwanden een breed scala aan projecten met succes afgerond. Zo hebben wij bij zeer grote organisaties de complete inrichting van het kantoor gerealiseerd door het plaatsen van unieke tussenwanden. Echter zijn wij ook actief voor kleinere organisaties, waar slechts een enkele ruimte afgescheiden dient te worden. Dit maakt ons een partij die voor vrijwel iedere organisatie iets kan betekenen als het gaat om systeemwanden. Bijzonder aan de meeste projecten die wij hebben mogen uitvoeren, is dat wij te allen tijde creatieve oplossingen hebben doorgevoerd en gewerkt hebben met de meest moderne materialen. Persoonlijk contact met onze klanten is een aspect van onze werkwijze die wij hoog in het vaandel hebben staan. De scherpe prijs-kwaliteitverhouding zorgt er daarbij voor dat onze klanten over het algemeen zeer tevreden zijn over onze producten en manier van werken. Meestal is het resultaat daarvan dat wij bij dezelfde klant vaker terugkomen om extra aspecten voor de inrichting te realiseren of na een aantal jaar weer een compleet andere inrichting verzorgen.

Bespreek uw wensen en ontvang advies

Twijfel niet langer aan de dienstverlening van pe-systeemwanden en zorg dat u zo snel mogelijk contact met ons opneemt. Onze deskundige medewerkers komen graag bij u langs om kennis met u en uw organisatie te maken. Wij zijn erg benieuwd naar uw wensen en geven u graag een passend eerste advies. U kunt ons vrijblijvend bereiken via het contactformulier op deze website. Ook kunt u ons bereiken via ons telefoonnummer en de contactgegevens die u op deze website kunt terugvinden.