Glazen schuifwanden voor een veranda

Het hele jaar genieten van het buitenleven

Steeds meer mensen breiden hun terrasoverkapping naar binnen toe uit. Huh, hoor ik u denken! Naar binnen? Jazeker: door het gebruik van glazen schuifwanden onder de terrasoverkapping, wordt het buitenterras steeds vaker onderdeel van de woning. Oftewel: met het plaatsen van glazen schuifwanden voor een veranda, komt buiten steeds meer naar binnen, of zo u wilt, binnen steeds meer naar buiten. Wat zeker is, is dat u met glazen schuifwanden voor een veranda het hele jaar door kunt genieten van het buitenleven. We zetten de voordelen van glazen schuifwanden hieronder uiteen.

Verlengstuk van uw tuin

Door het plaatsen van glazen schuifwanden voor uw veranda, verandert u een verlengstuk van uw tuin. Zo maakt u uw veranda tot een heerlijke plek waar u in weer en wind en in alle jaargetijden kunt vertoeven. Met luxe glazen schuifwanden kunt u uw veranda wind- en waterdicht afsluiten. Bij mooi weer schuift u de soepel lopende schuifwand eenvoudig open, zodat u optimaal geniet van alle jaargetijden, de kleuren en het licht van buiten en u perfect contact houdt met uw tuin.

Verlengstuk van uw woning

Omgekeerd kan natuurlijk ook. Maak met glazen schuifwanden uw veranda tot een prachtige tuinkamer waarin u zowel in de zomer als in de winter heerlijk kunt genieten van uw terras en tuin. Wanneer de avonden korter worden en de temperatuur weer snel omlaag gaat, houd u met glazen schuifdeuren de warmte nog lang binnen. En als u ook nog een heater aanbrengt op uw veranda, kunt u de hele winter door lekker doorbrengen in uw buitenruimte. Maar het voordeel van glazen schuifwanden voor uw veranda is dat zonlicht op het glas snel voor een aangename warmte zorgt. Overdag in de winter zult u een heater dus niet snel nodig hebben.

Glazen schuifwand: mooie overgang tussen huis en tuin

Glazen schuifwanden kunnen tot wel 10 meter breed geïnstalleerd worden. Daarom is het goed mogelijk om ze over de gehele breedte van uw veranda te plaatsen. Zo maakt u van de tuinkamer een flexibele overgang tussen uw huis en tuin. Afhankelijk van het seizoen en de temperatuur kunt u de tuinkamer dan gewoon helemaal open doen of helemaal dicht, of natuurlijk ergens tussenin. U maakt zo van de tuinkamer een prettige lounge voor u en uw gasten of familie, ongeacht de temperatuur buiten. Kijk gerust eens naar de mogelijkheden bij een leverancier bij u in de buurt.